Lirik Lagu Sedih – V.I.P

by admin on May 25, 2011

<

VIP VIP babeh
Selalunya haruku tak sebegitu biru
Selangkah pun tak lah terasa begitu jauh
Ku di sini tapi fikiran entah ke mana
Jiwa yang terganggu buat aku tersedar
Semua kerna kau dah hilang dari pangkuanku

KORUS
DJ putarkanlah lagu cinta
Dedikasi kepadanya
Kerana kan aku merindu dia yang menjauh
Putarkanlah lagu cinta untuk ku melayan jiwa
Andai dia tidak kembali
Minta tujukanku lagu sedih
Tujukanku… lagu sedih

Apa mungkin dia sedang mendengar di sana

Dibelenggu kesepian atau sudah lupa
Walau aku cuba berganjak meneruskan hari
Tapi hati masih berpaut semalam lagi

Semua kerna kau dh hilang dari pangkuanku

KORUS

Ku bukakan sterio, internet dan radio
Tapi lagu yang ke udara hanya menyucuk-nyucuk jiwa
Keranaku kehilanganmu
Ulang
Kehilanganmu
Jadi jikalau kau sedang mendengar
Rasakan gelombang terpancar

ULANG KORUS 2 KALI

Klip Video Lagu Sedih

© 2011, Lirik Lagu. Largest Lyrics Collection!

{ 17 comments… read them below or add one }

farhana June 1, 2011 at 12:40 pm

….best ar lgu new !!! love this song !!

Reply

aq matz June 1, 2011 at 1:01 pm

aq x tw nk kne sedih ke x bile dngar lgu niyy…hehe

Reply

suet July 10, 2011 at 3:23 am

perghhh..meletpos glew!! i like

Reply

afiqah July 13, 2011 at 12:48 am

sedih ke?mcm lgu repp jer…name jer lgu sedih tpi x sedih pon…yg pasti lgu ni best ar jgak..

Reply

epul July 18, 2011 at 1:16 am

salam…tumpang lalu..nak pomot skit kat cni..kpd bakal2 pengantin,lawatilah laman blog kami utk perkhidmatan fotografi majlis bersejarah anda..sekian.tqvm. dejavupixture.blogspot.com

Reply

faiz_shuk July 26, 2011 at 1:25 pm

perghh…………………V.I.P mmang terbaik………………….

Reply

Nik R-fah August 5, 2011 at 7:46 am

pergghhh……..gila gempak

Reply

dhebiy zatie August 6, 2011 at 4:10 pm

sedap argh lagu ni! v.I.P boleh! mesti ramai peminat!

Reply

hidayah August 9, 2011 at 7:07 am

gempak arr lagu niyh best gilerzzzzzzzzz

Reply

Aeyscha Scha August 12, 2011 at 9:45 pm

terrbaaekkk laaaa……i love this song very much!!!!! and i love v.i.p…..power arrrr….chaiyok3!!!! hehheeek..

Reply

catboy007 August 13, 2011 at 10:36 am

mmg best ark….v.i.p

Reply

izzwan December 14, 2011 at 6:39 am

sedih ke?macam tak lagi rock lagi buat breakden

Reply

ik January 13, 2012 at 7:22 am

tak sedih pon mati baru sedih hei tak tau kaaa ?………………….

Reply

Arm Eira January 26, 2012 at 5:58 am

best lgu niey!!
i love this s0ng…

Reply

Wani's Live February 10, 2012 at 10:24 am

wah ka kawaii ne V.I.P ganbatte!!

Reply

are-jicq February 11, 2012 at 9:09 am

bez kew kowang smua???,,

Reply

intan maisarah December 13, 2012 at 8:29 am

sedap gile lah lagu dia memang terbaik :) .

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: